Accommodatie

Bed & breakfast

Onze B&B bestaat uit een gezamenlijke eet-/woonkamer met open keuken (gratis koffie en thee voorzieningen zijn aanwezig). Op de 1ste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, een 3-persoons kamer met dubbelbed, enkel bed en zitje en een 2-persoons kamer met dubbelbed en zitje. Op deze verdieping bevindt zich ook de gezamenlijke badkamer welke voorzien is van een douche, wastafel en toilet.

Op de begane grond bevindt zich een derde slaapkamer met een dubbelbed en een enkel bed, met eigen badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en toilet.

Binnen onze B&B geniet u van gratis koffie & thee voorzieningen en is er de mogelijkheid om gratis in te loggen op het Wifi netwerk. Het is niet toegestaan om te roken binnen de B&B. Ook huisdieren zijn niet toegestaan.

’s-Avonds kunt u op het terras nagenieten van een heerlijk dagje “buiten”.

B&B is ideaal voor diegenen die er eens een paar dagen lekker tussenuit willen. Wij serveren een royaal ontbijt aan tafel in de gezellige eet-/woonkamer of bij mooi weer buiten op het terras. Neem gerust even de tijd om hieronder de foto’s te bekijken.

Vakantiewoning

Het is nu ook mogelijk om onze accommodatie te huren als vakantiewoning, u heeft de woning geheel tot uw beschikking, er zullen dan geen andere gasten van de accommodatie gebruik maken. Ideaal voor een gezellig samenzijn met vrienden of familie, de woning is geschikt voor maximaal 8 personen. De woning is voorzien van een keuken met gasstel, koelkast en oven.